Lokförare till Hallsberg

Vi behöver flera kollegor som du till vårt team i Syd – där vi vet att du kommer att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Vi behöver förstärkning i form av ett flertal lokförare som kan arbeta dels arbeta på stationeringsort Hallsberg men dels på olika orter eller  med tillhörighet till stationeringsorten Hallsberg.

Vi på Hector Rail är väldigt glada och stolta över att ha förtroendet att utföra tågtransporter för flera stora kunders räkning. Vi behöver därför flera kollegor som du till vårt team i Syd – där vi vet att du kommer att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Vi behöver förstärkning i form av ett flertal lokförare som kan arbeta dels arbeta på stationeringsort Hallsberg men dels på olika orter eller  med tillhörighet till stationeringsorten Hallsberg.

Vi vill..

..att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från godstrafik.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och har gott omdöme. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder dig,

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Exempel på förmåner: friskvård 3500kr/år och årlig licensavgift till Transportstyrelsen betald.

Kollektivavtal Spårtrafik

Tillträde sker vid olika tidpunkter under hösten och vintern och startar med utbildning där du tillägnar dig gedigen företagspecifik kompetensutveckling som förare på Hector Rail.

Frågor om tjänsterna besvaras av lokförarchef Roberth Gustafsson mail:  roberth.gustafsson@hectorrail.com eller på telefon +46 76 826 90 17.  Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till jobrequest@hectorrail.com  Ange “Stationering Hallsberg” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Lokförare till Hallsberg

Vi söker utbildade lokförare till vår åkstation i Hallsberg

Lokförare till Hallsberg

Klicka eller dra filer till detta område för att ladda upp. Du kan ladda upp upp till 2 filer.
Max 5MB filstorlek
Klicka eller dra filer till detta område för att ladda upp. Du kan ladda upp upp till 2 filer.
Max 5MB filstorlek