HR-specialist med fokus på Rekrytering

Vi förstärker vårt HR-team och söker dig som vill ta chansen och utvecklas inom HR-området. Du som har ett stort intresse för rekrytering och utbildningsfrågor kan vara den vi söker!

Hector Rail grundades 2004 och ägs sedan 2020 av Ancala European Infrastructure Fund II. Bolaget är Skandinaviens största privatägda tågoperatör för godstransporter och erbjuder tågtransporter till kunder inom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. Hector Rail kör systemtåg för godstransport samt dragtjänster för passagerartrafik och har en bred affärsportfölj med miljövänliga transporter och tjänster; tunga transporter med bland annat stål, malm, trä och sten, intermodala transporter och chartertåg för passagerartrafik samt dragtjänster, vagnar och växling. Hector Rail är ett modernt företag med effektiva processer och tekniska lösningar med medarbetare som har hög kompetens och ett starkt kundfokus. Hector Rail är en stark röst i järnvägsbranschen!

 

Det händer mycket hos oss just nu och behovet av att rekrytera är stort. I och med det behöver vi förstärka vårt HR-team med fokus på rekrytering och stöd till vår utbildningsverksamhet. Förutom resursförstärkningen implementerar vi även ett HR- och rekryteringssystem.  

 

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att driva och stödja i rekryteringsprocessen från start till mål och ansvara för att skapa en positiv kandidatupplevelse i alla steg. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer och bidra till att bygga vårt varumärke. Utöver rekrytering kommer du stödja vår utbildningsverksamhet och få möjlighet att arbeta brett inom HR-området. 

 

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du kommer att ställas inför varierande utmaningar i ett högt tempo och i en händelserik miljö. Våra ledord är säkerhet, flexibilitet, engagemang och effektivitet och det genomsyrar hela verksamheten. 

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, engagerade och välmående medarbetare. Ett led i det arbetet är att ständigt utveckla våra HR-processer där kompetensutveckling är en naturlig del för oss som järnvägsföretag.  

Du kommer att få stora möjligheter att självständigt planera ditt arbete i nära samarbete med övriga i teamet som finns på våra kontor i Danderyd och Malmö. 

 

Din profil 

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller liknande och har erfarenhet av att arbeta konsultativt och coacha chefer i sina rekryteringar.  

Som person är du självgående och prestigelös. För att trivas i rollen har du en god social förmåga och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du har en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. Du är serviceinriktad och drivs av utmaningar samtidigt som du är noggrann och analytisk. Du är van vid att ta egna initiativ och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. 

Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du är van vid att hantera olika IT-verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i ett LMS-system. 

Varaktighet

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Placering

Din placeringsort är på vårt huvudkontor i Danderyd eller på vårt kontor i Malmö. Då vår verksamhet finns över hela landet ingår resor i tjänsten.

Snabbfakta

Dela jobb:

HR-specialist Rekrytering

HR-specialist med fokus på Rekrytering

Klicka eller dra filer till detta område för att ladda upp. Du kan ladda upp upp till 2 filer.
Max 5MB filstorlek
Klicka eller dra filer till detta område för att ladda upp. Du kan ladda upp upp till 2 filer.
Max 5MB filstorlek