Extrapersonal särskilt ansvariga ombord med växlingstjänst

Vi söker extrapersonal- särskilt ombord ansvarig i Göteborg

Som Särskilt Ansvarig Ombord, har du ansvar för att våra resenärer får en säker och trygg resa. Du ansvarar för att ge utmärkt service, biljettvisering och information under resan. Du har också ansvar för ordningen ombord, vilket innefattar att hålla rent och snyggt under färdens gång. Du har ett stort trafiksäkerhetsansvar som bland annat inkluderar att dörrarna stängs säkert och i rätt tid, i samband med på-och avstigning vid plattformen. Du ansvarar för avgångssignalering, att tåget kommer iväg säkert från stationerna. Du ansvarar för växling av vagnar, påkoppling lok och vagnar samt signalgivning. Arbetet är bitvis fysiskt krävande. Företagsspecifik utbildning hålls de första månaderna.

 

Vem är du?

Vi söker dig som söker timanställning extra/deltid. Då utbildning sker i 10 veckor innan du blir färdig SOA behöver du vara kunna vara tillgänglig heltid från med start v.40 eller v.46. Du uppbär lön under utbildning.

Vi tror att du är en person som gillar utmaningar och inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är ansvarstagande och ordningsam samt sätter säkerheten främst. Att du gillar att ge service på en hög nivå ser vi som en självklarhet. Arbetstempot är tidvis högt, därför är det viktigt att du har god stresstålighet.

Du trivs med att arbeta självständigt, du är kommunikativ samt utrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Tidigare erfarenheter av kundservice och/eller trafiksäkerhet är meriterande. I och med förekomna arbetsuppgifter, råder gällande myndighetskrav på godkänd hälsokontroll och yrkespsykologiska tester. Vi tillhandahåller tid hos Previa för hälsokontroll och digitala yrkespsykologiskt test inför anställning.

Syftet med den psykologiska bedömningen är att stödja järnvägsföretaget i rekryteringen och hanteringen av personal som har de kognitiva, psykomotoriska, beteendemässiga och personliga egenskaper som krävs för att kunna utföra sina uppgifter på ett säkert sätt.

Våra tåg rullar veckans alla dagar året runt, vilket innebär att arbetet inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet.

Hector Rail omfattas av Kollektivavtal Branschavtal Spårtrafik

Exempel på förmåner är friskvårdsbidrag 3500 kr/år för de som jobbar minst 75% på årsbasis.

Tjänsten är en timanställning där du utbildas på heltid de första 10 veckorna, för att sedan arbeta ett visst givet antal timmar efter att du är färdigutbildad och examinerad. Godkänd examination krävs för att få anställning som ombordare.

Vi tillämpar tarifflöner och timlön baseras på GFL på månadslön.

Mer information om Hector Rail finner du på www.hectorrail.com.

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till: jobrequest@hectorrail.com

Ange “Extra Ombordpersonal Göteborg” i ämnesraden.

Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Extra Ombordpersonal Göteborg

Extrapersonal särskilt ansvariga ombord med växlingstjänst